dåliggttttt...

hejsan, sitter i soffan och har precis kollar klart ullared.
det är skit segt nu här på blogg.se så det blir inget mer inlägg ikv, skulle egentligen viljat lägga mig i sängen och se en film men måste sitta uppe till tio här i soffan och vänta på tvätten som jag ska hänga upp bara för att jag måste ha kläderna imon så det blir att sitta här nu inte helt kul men jag klarar mig. jag har verkligen ingenting att göra så kommer stänga ner datan och kolla lite på tv nu.. dessutom är jag ganska trött så vill kolla på film eller se på alla andra avenyn avsnitt jag har missat men det får bli efter tio..
nej nu ska jag minsann gå och fixa mig tvätta bort smink osv.
puss <3

hinner nu (?)

hej. sitter och äter clementin för ska snart på konståkning cornelia kommer inte och det är faktist piss..
dagen har vart bra kanske inte bäst men bra, elevensval hela veckan fick digital bild så får redigera och ta massa kort ganska kul faktist. glömde ju att skriva om gårdagen men den var fantastiskt rolig. hinner inte lägga upp bilderna nu men det kommer. tog inte så jätte mkt men lite, eller iaf et par stycken. haha gick gasten tredje gången nu då. har aldrig gått det så här på vintern/hösten, men det var lika läskigt som vanligt, kollade första tjugo meterna men sen blev det lite för mkt med alla lucior som kom förbi, så blundade stor del av tiden. nästa gång måste jag verkligen hålla uppe ögonen men det är som en reflex haha blev rädd hur många gånger som helst av att ngn gick förbi eller gjorde konstiga ljud. synd att man inte får fotografera..
hur som helst, nu ska jag hitta på ngt vet inte riktigt vad kanske gå och göra ngt (;
just det pratar med ida på skype med men hon gör inte mkt ljud ifrån sig, hon har liksom stängt av mikrofonen för att hon spelar gitarr och sjunger.. önskar att hon ngn gång kunde visa för alla hur bra hon sjunger!
men det får räcka puuuuss <3

hinner inte..

hinner absolut inte skriva ngt nu, för jag måste pluggapluggaplugga sen vet jag inte ens om jag skulle orka skriva ett långt inlägg. så detta  får räcka..
nu vet ni.
puss <3

GBG HERE I COME!

hejhallåå, haha vad var det för ngt hejhallå haha. jag ska till göteborg idag ju, och jag längtar as mke. har inte vart där sen i somras. så vi ska åka tåg upp åså, kommer säkert bli sjukt myys, har med mig kameran så det blir nog en hel del bilder. missar tyvärr fotbollen det skulle vart i katrineberg (stavning) så vet inte om jag skulle orka åka dit ändån.
igår blev det en mysig hemm kväll med tv och massor av godis, kollade först på robinsson haha, hade verkligen inte ngt att kolla på sen typ zappa jag i en halv timme klockan tio började jag se på vita nätter beck. klockan tolv gick jag in på mitt rum och kollade lite på wallander läckan men somnade. var så himla trött igår så klockan är nu halv nio så jag ska gå och äta frukost sedan blir det att duscha göra i ordning mig och sen blir det göteborg.
längtar så fruktansvärt mke nu har inte gjort det innan. men jag ska iaf gå på gasten spökhuset, det är så kul att vara där xd
även fast dom skrämmer livet ur mig, har aldrig varit där nu på hösten, men det ska tydligen typ vara stjärngossar, och lucior det har jag även läst på liseberg.se men det verkar ju ändel läskigt där ja.
men nu får jag ta och äta mina mackor och dricka lite oboy.
love/ linnea

srryy.

hejsötnosar.
HELVETEEE! jag är sur som fan för jag hade skrivit ett jätte långt inlägg som inte sparades så nu är jag arg som fan!
aja idag blev det ikke särskilt många bilder tyvärrr. men det ska bli bättre. men jag har tagit några bilder! men dom orkar jag inte lägga in på datan xd
menmen, imorn blir det förhoppningsvis göteborg och liseberg PLUS massa affärer kan det bli bättre? :]
idag har jag varit en tröttis så det är därför jag har varit så himla sur idag, för dom som undrar.
nu ska hjälpa mamma med maten, sen blir det myys kväll hemma.
skriver kanske sen men det är inte säkert så säger hejdå nu.
puuuss <3

planer helt ändrade.

hejhej. vaknade vid nio av att en viss person satt och bankade i sängen vid namn lisa bengtsson (;
idag skulle vi egentligen åka in till halmstad och kolla bio new moon, men det blev inte ngt för cornelia ska spela dm och vi ville inte gå utan henne eftersom vi har bestämt så det får bli ngn annan dag kanske :]
idag ska jag och lisa nog bara vara hemma, för är helt slut. jag längtar till i morgon för då ska vi för hoppnings vis åka till göteborg och gp på liseberg mysigt tkr jag, men det beror helt i på vädret så jag får hålla på att det blir bra väder dåå. vi har satt upp jul stjänorna hemma nu riktigt mysugt, ska kanske gå och dricka lite glögg nu, elr asåå saftglögg.
det är så himla gott. men ska gå och göra i ordning mig först, hörs sen.
pusshej! :]

KVÄLLS INLÄGG.

blir ett kort inlägg nu, ska strax se på film och kvällen är bra och det kommer den fortsätta att vara.
skriver mer imorn sötisar.
puss

MIIIIN!


denna är min, och är så himla glad över den nu (a)

förbättringar (?)

hejsan, nu är jag helt slut!
har städat hela mitt rum jag har tagit fram jul stjärnorna och skit, dammsugit torkat golvet dammat vädrat ställt i ordning allt. det var jobbigt men det blev ju mycket bättre. plus att jag har tillochmed lagt in bilder! inte dåligt va? haha. lisa kommer ikväll så det är bra.. nu sitter jag typ och lyssnar på ngn jävla radio, som jag hade på innan det är sporten orkar inte med det, så stänger av nu.
alldelles strax ska jag hoppa in i duschen och sen sätta på mig ett par kläder visar sen.


slänger in en till bild (;




pyysss <3

efter :]

före.

hemma nu.

hejhejsötnosar.
nu är jag äntligen hemma behövde ju inte vänta särskilt länge på lisas mamma, härligT!
har precis fått reda på att två av mina kusiner tyvärr inte kommer det suger, det är dom ända jag kan vara med, alla andra är små, så tänkte fråga ifall fanny vill komma hit och sova här. så det kan säkert bli roligt iallafall, vet ni vad? jag har kommit på en andledning varför jag inte har skrivit det är för att jag har haft så himla mycket att göra med skolan och skolan kommer ju alltid före, sista veckan innan vi slutar skolan för terminen så har jag tre prov
litteratur, matte, och franska prov ;o
tkr det inte låter särskilgt kul usch!
jag fyllde ju år igår så fick min älskade kamera! fyfan vad jag har längtat nu lovar jag att lägag ut hur mycket bilder som helst. eller jag ska iaf försöka. det låter väl bra?
kanske det till och med kan bli roilgt att läsa min bildlösa blogg. varför jag inte kan ta kort på min data, är svaret att det kan jag, bara det att jag blir aldrig nöjd på bilderna här. så där kom svaret varför jag inte tar så mkt bilder med min data. dessutom kan jag ju inte ta med den när jag ska gå någonstans till exempel gå ut och gå eller ngt sånt.
nu ska jag göra min mamma glad och hjälpa henne städa (:
love/ linnea

hejhej.

nu är headern klar så slipper hålla på och fixa med det har även fixat färgerna så det känns bra.
ebba har också skaffat blogg nu så fick fixa hennes design också -.- (a)
men det var inte så jobbigt.
aja sitter här utanför skolan nu och har precis slutat tjugo minuter innan eftersom jag var klar så nu blir de att sitta här och frysa ännu mer. menmen.
ikv kommer jag ha kalas för mig eftersom jag fyllde år igår, så nu kommer släkten ikv.
skriver mer när jag kommer hem.
puss <3

ska börja igen.

hej.
idag har jag bestämt att jag ska börja blogga igen MEN när jag har hittat en fin design som jag kan vara nöjd med. alla blir bara så jävla töntiga känns det som (a)
men orkar inte göra min egen denna gången så bad cornelia, så det kommer säkert bli toppen!
är mkt lat för jag orkar faktiskt inte skriva något mer.
förutom en sak. och det är att det är min födelsedag och jag längtar sönder!
pussinuuss

mysig dag.

hejhallloo.
dagen har varit bra, inlägget blev lite sent menmen.
just nu kan jag knappt skriva för att jag fryser så om mina fingrar. dagen tillbringades med ebba i stallet, det var kul. cyklade till willys på 4 minuter rekord för mig iaf! haha, sen så hämtade dom upp mig där så körde ebbas mamma oss till stallet så typ gjorde vi i ordning maten efter mkt krångel blev vi äntligen klara. så gick vi ut och skulle hämta hästen men självklart var han inte där så fick vi gå runt HELA hagen i kolsvart mörker haha, fedt obehagligt ;s
så när vi kom tillbaka där vi början så var alla hästarna där, lite fult haha. så red ebba lite as druktig så ryktade vi hästen och nu sitter jag här orkar inte skriva mer ditaljer för det hände så himla mkt!
nu sitter jag i soffan och har jävligt ont och fryser om hela kroppen jag ska tända en brasa nu och värma upp mig, sen är nog maten klar. ikv så blir det mammas pojkar och andra avenyn på datan eftersom jag missat massa.
imon blir det att vara hemma och mysa på kvällen, sen på lördag är jag hemma ensam så om ngn vill sova är det bara att säga till.
nu ska jag tända mig en brasa vilket jag redan har sagt..
ALL LOVE TO YOU.
/ linnea

hejsan.

hejsan. idag blir dt ett kort inlägg för jag är så himla trött. dagen har varit bra på stan med mysiga människor.
skolan var seg.
hhahaha, fy fan vad kort inlägg..
menmen xp
ska se bonde söker fru nu sen oskyldigt dömd.
puss
/ linena

( R U B R I K )

hej alla glada.
det var längesedan jag ladda upp bilder men har typ inte hunnit att ta några kort ;s
nu har jag kommit hem från fotbollen och väntar på att mamma ska komma hem, så jag kan gå och bada ett varmt bubbelbad, är skit sugen på det! varför jag vill att ngn är hemma när jag duschar eller badar är för alla skräck filmer jag har sett, så känns bäst när ngn är hemma. Fotbollen var rolig förutom att vi förhoppningsvid kommer att splittras inte helt kul när man har gjort nästan allt tillsammans, och det har gått jätte bra för oss, menmen. får se om jag ens fortsätter kanske ska satsa lite mer på konståkningen, eller så slutar jag sporta och springa eller ngt istället.
jag hade glömt mina nycklar och det var ju ingen hemmaa, hur smart får man vara? men hittade en extra nyckel så kom in tillslut nu ska jag gå och hämta lite värme ljus att tända inne på badrummet, får se om jag hnner skriva lite ikv.
puss / linnea

fotboll på g.

hejsan, snart bär det av till fotboll efter en jobbig dag i skolan.
det känns inte så bra att det bara är halva veckan som gått, det känns mkt bättre när det är fredagar ;)
klockan är halv och dom kommer och hämtar mig vid kvart i så nu ska jag gå ner och ta på mig ett par skor och vänta på att dom kommer, blogger sen.
all love to you / linnea

skolan.

hejhej.
sitter i skolan med cornelia och fanny, och väntar på att läraren ska öppna klassrummet.
vi ska ha franska och det suger sjukt hårt, men hoppas att elise (läraren) är hemma, så man är lite friare och kan göra andra saker. ska typ gör om min header nu eller ikv för nu har jag lärt mig hur jag gör med bilder på photo shop så nublir det nog en där, (omjag hinner) ska ju ha fotboll sen klockan fyra så får se om jag har lite tid över att fixa det.
nu ska jag fixa lite med min och lisas new york bild (a)
pussar / linnea

längesen nu.

det var ett tag sen jag skrev för har varit så himla trött på sistonde.
på skolan mest, usch det är så tråkigt. men jag har tänkt på vad jag vill göra när jag blir stor och det är svårt att säga när man är så liten, men just nu vill jag typ bli polis eller ha ett litet mysigt café för det verkar ju inte särskilt svårt med utbildningen för café så om jag inte lyckas med polis, så är det bara att öppna ett café ;)
nej men jag är lite sugen på att bli en polis, dt verkar kul åså.
men nu ska jag inte sitta här och babbla jobb, så  men hann tyvärr inte skriva om vad som hände i lördags men det var otroligt kul. idag har jag inga speciella planer, mest att åka till fotbollen klockan 4 (SJUKT DÅLIG TID!) det är skit dålig tid herregud, 4? man hinner väl knappt hem till skolan om man nu skulle sluta lite senare, men slutar som tur är, 1 så det är bra, förutom att man inte hinner med ngt.
nu ska jag iväg till lisa sen vidare till skolan.
puss

super bra dag kväll och natt.

hej hallå.
jag är inte lika sur längre, men har fortfarande oehört ont i min arm efter sprutan.
jag sitter hemma hos ida och snart kommer amelia och elina nog snart också. jävligt synd att inte pia kunde komma men men , man får väl göra det bästa av situationen. det blir säkert en massa bilder idag åså, så det kommer imon tror jag, eller senare.
12 dagar kvar tills jag fyller år, inte helt fel :)
blev ett kort inlägg nu, men berättar mer imon.
innan jag går tänkjte jag bara säga att om bloggen ser knasiug ut sen. så funderar jag nu på om jag ska göra i ordning min designen.
det cvar allt.
all love to you.
// linnea

tips







bild 1.
balsam.
ett bra balsam som luktar gott, finns i olika lukter och även i shampo, värt att pröva.




bild 2.
Dove tvål.
luktar fräsht bra för känslig hy och inte parfymerad, lyckat köp.

tiips




SHAMPO.


detta shampo är bra för både exem (stavning) och mjäll, själv har jag exem och det hjälper men jag kommer behöva det ett tag till. man får bra volym och det luktar gott och fresht!

tips.




Jätte bra smink borttaging.
tvätta först med bara tvål och vatten,  smörj in hela ansiktet med gelén och sedan skölj med vatten igen så är man helt ren, och man får inga finnar av det..

tips



RUFS!
en spray som är bra om man har lite självfall, som man vill ha fram.
går att spraya i både blött och torrt hår.

duscha nu.

ska hoppa in i duschen nu, efter att ha varit sjuk.
just det jag är nästan helt frisk nu!
så nu ska jag duscha och bli fresh, måla naglarna å lite så :)
skriver mer sen, puss <3

film tajjm

ngn som kan ngn bra film?
skriv i komentar :)

klänning


ska nog köpa denna klänning till nyår från h&m.
nu ska jag bara leta upp skor också.

sjuk (?)

hejsan, idag skulle jag igentligen åka till skolan idag men det blev inte eftersom jag har har/haft feber idag vet inte om jag har nu så ska snart gå och ta tempen.
annars blir det förhoppnings vis skola om jag inte känner mig sämre så det blir nog bra. nu ska jag sova lite sen ska jag dricka lite te som pappa är och väg och köper.
jag tkr det har blivit lite dåligt med uppdaterignar  skriver typ ett-två inlägg om dagen och lägger typ aldrig ut bilder emn det ska bättras det har ju funkat sen förra gången, men jag ska lägga in mer bilder det kan jag lova er , så fort jag blir frisk.
pusssålänge / linnea

lat som fan.

hejpåer, har ni haft en bra dag? det har jag iaf eller ganska bra, den var varit ganska soft (a)
skoja använder typ aldrig det längre, men jag har haft en ganska bra dag har legat nerbäddad i min säng sovit och kollat på film druckit te och haft det mysigt, jag är duktig på att sysselsätta mig när jag är sjuk.
hur som helst så blir det skola imorn för jag har ingen feber (y) det känns helt okej att gå till skolan imorn efter en dag med vila det behövdes nog, nu har jag fått nu energi för skolan och det känns bra.
men nu ska jag äta äpple och kolla lite vad det är på tv.
all love to you.
/ linnea

.

nu har jag legat och latat mig och sett på film är sugen på att se på twilight så jag får se ifall lisa kommer ner och lämnar den. jag håller på att ladda ner johan falk så nu komme rjag ha någonting att göra.
puss så länge

sjuk?

hej ni. förlåt att jag inte skrev igår, men hade så fruktansvärt ont i huvudet och nu är jag sjuk. det låter väl inte helt kul? jag fick ont i huvudet redan igår efters´middags sen ville jag så himla gärna gå till konståkningen för jag var sugen på att åka skridskor så då tog jag en och en halv panodl zapp och drack ett glas med en bruystablett och vatten och min huvudvärk försvann, men smart att gå på konståkningen när jag egentligen hade huvudvärk men som bara försvunnit för en stund.. osmart som man är. när jag kom hem hade jag iallafall jätte ont i mitt huvud så jag kollade på ullared sen satte jag mig och såg på en film, och den somna jag till.
nu imorse vaknade jag av att jag hade jätte ont i halsen och inte fick fram ett ända ljud. så hade jag inte så jätte ont i huvudet men den fanns ju där, så när jag skakar på huvudet så känns det som att det är en liten sten som åker runt där inne. sen vet jag inte om jag har feber heller eftersom febertermometern är helt cp, så kan inte se om jag har feber det står bara er 3. men pappa tyckte att det var bäst att jag skulle stanna hemma och ta det lite lungt så att jag inte blir värre imorn och kanske inte kan vara med på provet, som jag har på engelskan åså.
nu har pappa åkt och jag ska typ gå och göra lite mat, är verkligen inte hungrig men om jag ska bli bättre är det nog bäst att jag får i mig lite mat, så ska nog  äta nudlar.
sen ska jag bädda ner mig i sängen dricka lite te och kolla på en film.
all love to you.
/ linnea

fars daag.

hejsan, nu sitter jag hemma på mitt ''rena'' golv, ska städa nu dagen har tillbringats hemma hos mormor och morfar eftersom det var farsdag, då var alla kusinerna där så vi gick ut och typ gick runt och kollade, vi åt älgkött inte det godaste men helt okej. har pluggat nu sen jag kom hem sjukt segt men man måste ju om man ska få bra betyg i åttan, och om jag ska få mvg så får jag nog lägga på ett kål. jag har kommit fram till att när jag blir vuxen ska jag ha ett mysigt café men vet inte om man behlver ha så jätte bra betyg för det ska väl inte vara så svårt att ha ett café ?
aja, det vill jag jobba med när jag blir stor. asåå, det funkar typ inte att göra video inlägg, även fast jag är medlem men man kan inte se mig när jag gör det , så är det ngn som kan får ni gärna säga till. ikv kommer nog lisa hit och ser på ensam mamma söker, hon har även sovit hos mig inatt det var kul, såg på lite film åså.
skype dampade loss helt totalt igår, men idag är det bättre men inte bäst. just det ebba har kommit hem!!!
hare saknat henne så himla mkt! så det ska bli kul att få träffa henne imon, nu ska jag ta och göra lite popcorn i min nya popcorn maskin :D
all love to you
// linnea

min.



nu har jag fått min efterlängtade popcornmaskin som jag ska ha på mitt rum så nu kan jag göra popcorn när jag känner för det ;d

outfiten för idag.

klaaar.

hej, har precis gjort mig i ordning åså. kvällen igår var väl helt okej, inte bäst men okej.
somna kanske vid ett och vakna typ vid tio idag.
har inte bestämt vad jag ska göra idag, skulle igentligen vart med elina men hon fick typ inte ;s
men jag vill absolut vara med någon så, ni får smsa om någon vill vara.
annars kommer jag bara att sitta vid datan och tråka inte kul!
men aja puss

helt jävla förbannad..

hejallani.
jag är förbannad som fan, på några småskitar som går i 3;an ?
såhär stog det ; i onsdags på eftermiddags rasten hände det är mycket tråkig sak på skolan. En flicka från 3 gul blev utsatt av många skolkamrater dom retade jagade och hetsade henne. När hon kände sig hotad begav hon sig utanför skolans område och hämtade en lång pinne så hon kunde försvara sig med. Den fick hon inte ha ifredutan puttades omkull, och när hon låg i fosterställning fortsatte några sparka på henne och slog/hotade henne med pinnen. Runt om samlades det en stor mobb med elever från 3 gul och 4 gul som stod och skrek och hejade på. Tre hjältemodiga flickor från klassen, gjorde vad det kunde för att skydda flickan, men det andra var alltför många och högljudda. Fyra andra flickor hämtade en vuxen för att få hjälp.
Detta var på min gamla skola Vinberg skolan, men herregud dom är barn. hade jag sett det hade jag fan gått fram och slått till dom där jävla killarna, asså man gör inte så! undra vad det ska bli med dom när dom är stora, dom var flera mot en, fifan vad förbannad jag är! omg......
aja, hur som helst har jag varit hemma hela dagen och det blir att vara hemma ikväll med för att passa min syster och hennes kompis.. tråkigt värre, någon som vill underhålla mig på skype är det helt okej :D
har sovit nästan hela dagen var så himla trött, så somnade nästan direkt framför tvn. har inte mycket mer att skriva om denna TRÅKIGA dag..
all love to you
/ linnea

ny design!!

hallåni.
gissa vem som har ny design och header? :)
det är jag!! :D hhaah, är nöjd för att det tagot så kort tid, tack cornelia för att du hjälpte mig. har fixat avins design lite också. idag har jag suttit vid datan typ HELA dagen, så ska snart dra mig färifrån och försöka att plugga litegranna mamma är och handlar och jag tror vi ska äta något med kycklilng och det blir gott eftersom jag är sugen på det.. jag pratar just nu med daniella lisa och cornelia. detta skulle igentligen blivit ett video inlägg men det var totally fucked up så vi får se om det blir någon gång, är det någon som vet hur det gör? säg då gärna tilll :D
detta blev ett ganska kort inlägg mot vad jag har skrivit innan (dom senaste) dom var ju lite mer lyckade eftersom jag skrev långt, men nu har det ju inte hänt så mycket så..
aja det var väl att att säga om denna dag, kanske bloggar sen (om jag hinner) imon är det fredag och det är hur skönt som helst!
all love to you / linnea

omgjordning pågår!

håller på att göra om bloggen så den ser ite knasig ut ;s

det snöar!

det snöar ute, älskar snö!!!
men inte mer än sol när det är varmt ...
men  aja, då blir det säkert skjuss imon!! :DDD

vovven

skolaskolaskola.

hej. har precis kommit hem från skolan fick åka bil  i morse med cornelias morfar lisa och cornelia då, och hem med lisas mamma, så slapp cykla dte var skönt faktist. har läst lite i aftonbladet om en man som typ hade våldtagit och strypt 5 elr sex kvinnor i sitt hus, och det typ låg ett huvud i en spann eller någonting sånt, hemskt!
hur kan han tänka, haha flera personer i området hade sagt att det luktat lik i kvarteret men hans skyllde på en kött affär hahah. aja hemskt hur som helst. idag ska jag plugga lite engelska om jag orkar först ska jag sova!!!
är hur trött som helst, jag har inga gratis sms så kan inte svara eller jo lm en timma när pappa har fyllt på mitt kort så då kan ni smsa igen. Imon ska jag fråga mamma elr pappa om inte jag och någon av dom kan hänga med mig och vaccinera mig mot svin influensan, orkar inte vänta tills nästa vecka när vi får den i skolan åker nog förhoppnings vis ner imon, tänk om den kommer när som helst! det var ju typ några personer som blivit sjuka av den i kungsbacka så den kommer nog snart hit till falkenberg. En sak till, när jag lägegr mig sent är jag inte ett dugg trött på morgonen men när jag lägegr mig tidigt kommer jag knappt upp, lite lustigt eller?
ikväll ska jag kolla på Oskyldigt dömd, det är så HIMLA BRA! så det är väl det som händer ikväll, nu ska jag minsann gå och tända en brasa och bädda ner mig i soffan med mitt täcke och kudde och sova litegranna :)
skriver nog sen :) just det har ni något förslag om vad kan jag kan skriva ist för att skriva puss(eller något sånt)
typ ah vet inte men bara ist för puss/kram, asåå något som jag liksom alltid skriver och gör det till typ min grej? 
hejdå, sööttiiisar!

pluuugggaaa

hej.
för dte första vill jag bara säga förlåt för att ja inte haft tid att skriva det har varit så mycket helahela tiden sen har jag inte haft lust fastän jag tkr att det är så himla roligt och det är jag seriös med att jag tycker att det är skit kul att blogga det kan i och för sig bli lite jobbigt ibland men det är liksom inget problem.. dessa dagarna har jag lagt ner ganska mycket tid med plugget till skolan det är as jobbigt men om jag ska få bra betyg nästa år är det nog bra att ta det på allvar, det är franskan och engelskan nu som jag ska plugga jag ska repitera hela sexans franska bok för att lära mig det hahah, det var inte mycket gjort på franskan i sexan. men nu ska jag fan mä klara det här med franskan det är typ det ända som är svårt i skolan det finns ju massa saker som är svårt men asåå jag tror ni vet vad jag menar såhär typ lite extra svårt, så nu ska jag sätta in det i min lilla tröga hjärna, ska försöka med engelskan med om jag orkar den är inte lika svår men ändån det är prov och jag vill ha ett bra resultat för en gång skull, så nu ska jag lägga ner lite mer tid på pluggandet, det är ett till mål jag ska ha att sköta läxorna bra..
första hoppet ner på enter haha det brukar jag ha problem och trycker typ hela tiden x)
iallafalll skolan idag var helt okej, förutom maten och imon blir det nog värre eftersom det nog är fisk och det är ju inte min favorit mat precis men jaja.
imorgon har jaginga planer , så är helt öppen för förslag ^^ om jag inte ska plugga men det ska jag ju göra idag så ska försöka få gjort allt nu. jag ska börja skriva mer det lovar jag! tror jag (a)
aja
mycket kärlek // linnea.
RSS 2.0