Ska strax börja packa

Ska strax börja packa drar ju till Hemsedal imon med konfan, gud vad jag längtar!
Har inte börjat packa ngt;s Mamma får hjälpa mig haha, igår var jag med lite fokes och hade det mycket trevligt orkar inte berätta allt, vädret är iallafall sjukt fint idag solen llyser och det är blå himel uunderbart!
Vi höress

just meeeee


haha lisa så fort jag kom hem började jag med photoshop(y)

Klar med allt plugg nu gööttt! Var jätte fint väder idag så tog med mig vovven och lisa ut och gick!
Nu blir det att softa framför datan.
KRAM

dageens lack!


nummer. 56

villken befrielse

Haha, nej men har precis skickat in mitt engelska prov. Vet inte hur det gick med kommer ju iaf på godkänt men högre än det är jag lite tveksam på.. Har lite ångest över att jag inte skrev så mycket på frågorna men ah gjorde mitt bästa och fick med 20 ord av glosorna. Haha ingen kommer ju fatta vad jag sitter och snackar om.
Sitter hos lisa, och hon håller fortfarade på med engelskan skulle egentligen åkt ner till stan idag med mamma men orkar inte åka ner till stan när det inte finns några affärer villken håla alltså..
O M G   G I S S A   V E M   S O M   D R A R  T I L L  H E M S E D A L  P Å  S Ö N D A G ? !
kommer bli så jääkla grymt hela konfa gruppen i backen hur bra?!?!
längtar typ ihjäl mig, plus att jag har fått för mig att det är fredag idag? ;s haha vet inte varflr men ah veckan har lah gått så fort eller något.
pUUSSEENN

OHYEAH

TÄVLING!



SÅHÄR GÖR DU:
Det ända du behöver göra är att gå in här och välja ut något som du vill vinna.
Kommentera att du är med och vad du skulle vilja vinna.
Sedan är det bara att hoppas på tur!
LYCKA TILL



VIKTIGT!
har din kommentar inte med tävlingen att göra, var snäll och kommentera inlägget nedanför!

likee it


Från-Ginatricot

jag ska gå och bli bonde.

Halloooo, skoldagen idag var jäkligt soft asså! Vaknade dagen med bra humör som försvann när jag cyklade till skolan i shorts tunnastrumpbyxor och skinnjacka dte var inte smart! Men blev på ganska bra humör sen i skolan igen. Sen typ hade vi två lektioner och ena slutade vi tidigare på eftersom gammle per hade ont i ryggen och skulle hem och ta smärtstillande, så vi hade 2 timmars lunch. Sen stack vi till Munkagårds gymnasium det var lah ingen hit att vara där, men bättre än lektioner vi typ fick gå och kolla på lite djur åså, så stank som inihelvete typ kobajs och massa.
Så hoppade in i duschen och har typ stått där tills nu haha, as gött!
Ska kolla lite på OC nu eller bigbrother har inte bestämmt mig
pieecceeee

dagens outfit


biffmeister.
Tröja-Gina tricot     ||     Jensshorts-Bikbok

TAGGA LITE SOLSIDAN NU



chiiilllout

O.C

Godmorgon! Vaknade för en stund sen, Lisa sov här inatt och hon har fotboll strax så jag fick också gå upp.
Igår var Ida, Lina, Elina, Emma och Lisa här majsigt! Är skit trött för har inte sovit så bra inatt heller jäkla illuminati skit.
Men sitter och kollar lite på O.C nu, åh kan inte sluta skratta åt seth så jäkla skön!
See you later!

NYA VÅRLACK!


25:/st
Lilalack-nr 20     ||      Blåttlack-nr 56     ||     Gultlack-nr 26

illuminati

Kunde knappt sova igår för jag tänkte bara på illuminati skit och grejer, och det är verkligen läskigt!
Började kolla på denna videon igår natt så fick reda på en massa. Orkar inte berätta allt, men det är jätte många kändisar som är med där, och illuminatin tror på en ny omstart med djävulen alltså dom dyrkar djävulen.
Det är jätte många kändisar som är med där för att bli kända, eller ''illuminatin'' hjälper dom att bli kända osv Lady gaga, jay-z är tex med där nästan ALLA blev as chockad när jag såg att alla mina favoriter var med där...
Illuminatin är liksom en grupp, dom har koll på allting dom har koll på median och allt. Om någon skulle Göra något mot illuminatin liksom ''reta upp dom'' hänger illuminatin ut dom i tidningar och i media, fortsätter dom så blir personen som håller på dödad.
Tex Micheal Jacksson hatade illuminatin och han blev ju uthängd i media för att vara pedofil han blev även dödad och dte sägs att det var illuminatin som dödade han.
Tupac vägrade också att gå med i illuminatin vad hände? Jo han blev uthängd i tidningar och mördad men mördaren åkte aldrig fast?
Dom kan döda nästan vem som helst utan att åka fast.
Har även fått reda på en massa skit inom musikvärlden, i nästan alla låtar sjunger dom om djävulen ''rain man'' ''umbrella'' osv. Dom skriver liksom hemliga meddelanden till satan.
Och att deras tecken är med i nästan varenda musikvideo.
NI MÅSTE VERKLIGEN KOLLA PÅ DENNA SERIEN, VERKLIGEN HUR SPÄNNANDE SOM HELST!
DÄR DOM AVSLÖJAR ALLT OM HUR MUSIKVÄRLDEN EGENTLIGEN ÄR.


Blev ett sjukt långt inlägg detta med..

GOSSIIIGGGTTT

hallå! Somnade igår vid kanske 2 tiden men det var helt konsigt för kollade på playa del sol, och bara för att jgag typ har läst as mycket om illumati och satan osv så typ hörde jag hela tiden att dom snacka om det fast jag egentligen sov? Asså det var verkligen AAAS konstigt och går inte att förklara men sov inte så bra inatt, och sen vaknade jag typ vid halv fyra och då trodde jag klockan var 9? Asså det har varit helt cp. Kvällen igår tillbringades med Lisa, Fanny, Lina och Ebba trevliiigt, vi körde anden i glaset. Asså var verkligen skit rädd, okej ska berätta..
Lisa frågade en fråga, så gick den först till ''i'' sen till ''y'' sen ''t'' sen ''m'' och sist ''n'' så alla bah va? för det hade ju ingenting med lisas fråga att göra och det bildade ju inte ens ett ord? så fråga lisa en annan grej, så skrev den EXAKT samma grej igen asså gud fick typ panik och ville sluta, men vi fortsatte. Så frågade Ebba typ ifall han kunde ge en ledtråd. Så skrev han samma grej igen?:o Sen ringde Ebbas mobil så vi fick avsluuta för Ebba skulle hem och jag och Lina med. Men vi kollade iaf upp ''IYTMN'' så kom de typ upp massa om newyork och sen ett japansktnamn, så tänk så hade typ anden dött nu i japan? läskigt, hade velat veta mer!
Aja idag är jag fettans trött så vet inte vad jag ska hitta på, men något blirreeee. Ikväll ska jag iaf träffa emma och fråga några mer trot jag. Ska kolla vidare på BigBrother nu.
GRATTIS TILL DEN SOM ORKADE LÄSA

lite skit och dit

Skriv 8 sanningar om dig själv:
- Jag verkligen hatar min kropp.
- Jag skrattar åt väldigt mycket nästan allting
- Jag älskar serier som one tree hill och OC
- Jag säger alltid att jag ska börja träna mycket men det blir aldrig av
-Jag har alltid roligt med mina vänner
- Jag älskat allt onyttigt typ chips och godis
-
Jag suger på att plugga och gör allt kvällen innan
- Jag kan se samma film tusen gånger

Skriv 4 saker som du längtar till:
- SOMMAREN
- Tills jag blir vuxen får barn och börjar tjäna massa pengar hoho.
- NYÅR
- tills jag får ett riktigt bra och långt förhållande

Skriv 6 saker som du inte gillar:
- SKOLAN
- omogna killar
- Folk som bara är sura hela tiden
- falska människor
- idioter
- att vara trött

Skriv 5 saker du brukar göra:
- Skratta
- vara med världens bästa tjejer
- sitta vid datan
- gå i skolan som jag hatar
- sova

Skriv 4 saker du har på dig just nu:
- trosor
- byxor
- blus
- bh

Skriv 3 saker du gör just nu:
- Kollar på OC
- Skriver
- Nästan somnar

Skriv 2 saker du älskar:
- Vänner och Familj.
- Resa.

Skriv 1 sak som gör dig ledsen om kvällarna:
- att veta att det är skola dagen efter och att behöva oroa mig för en massa skit.

DAGENS OUTFIT





Blus-GinaTricot     ||     Byxor-Fillipa K

jag suger antar jag

Eller nej det gör jag inte,detta är min blogg mina regler och jag bestämed nyss att jag inte behöver att uppdatera så mycket denna veckan. Jorå det kommer bara att det verkligen inte var min dag idag, var jätte trött imorse så var trött och på dåligt humör hela dagen. Och nu när jag kom hem, eller vadå nu? haha innan när jag kom hem typ somna jag när jag inte gjorde något, tror jag somnade en stund innan med. Hahha tror? nej men jag kommer inte ihåg hur länge det var, typ 1 minut eller 1 timme inte en aning haha. Behöver egentligen plugga men glömde papprerna i skolan villket inte är särskilt bra eftersom jag har prov på torsdag och jag kan ingenting. Lite panik över det. Veckan har ju typ bara flygit iväg känns som om det var onsdag igår. Får plugga lite imön. Kvällen kommer nog vara tråkig ska nog sova tidigt idag så kanske det blir en bättre dag imorgon ist. SEE YOU LATER ALIGATOR.

killtjejya00

glad chey i sin nya onepiece

Var ju i göteborg idag och shoppade lite, fick med mig behövliga grejer hem. Tänker inte fota allt och lägga ut, utan det får komma upp allt eftersom. Tex. i outfits
KÖPTE ÄVEN EN ONEPIECE IDAG MHMMM GOOSIIIG!
Kunde inte hålla mig när jag gick in i onepiece affären, fanns nästan inga kvar, men hittade en grön. Ville egentligen haft den rosa, men det fanns bara i småstorlekar så en grön fick det bli.


såg nu att jag inte var särskilt fin i den, whatever!

göteböörrg

ska gå upp nu och fixa mig, sen vid halv tio bär det av till götet! Möter upp fanny på tågstationen, ååh fyfan vad roligt!
ska kolla efter ett par byxor åt lisa med, JAG HAR INTE GLÖMT DET LISA. Kommer inte uppdatera mycket mer idag eftersom jag inte kommeer att vara hemma.
Men vi hörs ikväll eller imon!

nu:


grymt!

BESÖKSREKORD!


det går uppåttt

trött på att städa

puuhh! nu har jag städat verkligen hela rummet, damsugit dammat och plockat i ordning, har även hunnit att gå 1,3 kilometer på mitt promenadband. Nu har jag bara sängen kvar men påslakanet och det håller på att torka där nere i tvättstugan så ah, visar bilderna sen när jag bäddat åså. Nu är jag värd lite pärondryck tycker jag!

behöver städa my room!


Ska börja städa mitt fräscha rum nu, usch det luktar verkligen unket haaha, måste nog vädra också.
Lägger upp lite bilder sen när jag är klar!

tattoooss

-så jävla snyggg

nyvaken cheeeeyya

Godmorgon, vaknade nyss typ eller för en liten stund sen. Fortfarande lite seg, menmen. Det är ingevidare bra väder idag så det får bli soft dag, ska duscha och lite sånt. Och imon drar jag och shoppar i Götebooorgg!
Så jävla gött måste verkligen ha nya kläder, åker dit med mamma johanna fanny and my sistaahh. Gud vad jag längtar min garderob ropar fan efter kläder.. Ska kolla lite bloglovin nu, uppdaterar sooonnnn! XOXO

slapp outfit


haha, det ser typ ut som om jag har blivit av med benet ;s

NU SKA JAG SE O.C

MELODIFESTIVALEN

Jajjemen, orkade inte pallra mig ut idag, eller kunde inte.
Så det fick bli lite tvsittande och melodifestovalen danny är just nu, måste säga att hans låt är riktigt bra!
Kommer nog att bli en hård kamp idag mellan alla finalister för det finns väldigt många bra låtar. Detta blir mitt första melodifestival tittande för i år, brukar inte gilla det.  Tycker det har blivit lite utjatat, men äre final såäre, nej men det var faktist många bra iår!
Kan tänka mig att det är en hel del som kollar på melodifestivalen idag!

så jävla duktiga!


älskar att sitta runt och leta bland massa covers!

fldkl

kjsdk

götttttt


så himmelsk god, älskaaaa
Skulle vara nyttig men likom det är ju helg!

så sant som det är sagt

Det finns alltid lite sanning bakom ''Bara skojade''
Det finns alltid lite kunskap bakom ''Jag vet inte''
En liten känsla bakom ''Jag bryr mig inte''
Och lite smärta bakom ''Det är okej''

DREGGEL!


älskaaaa

uppdaterar snart

ska tvätta mina sminkborstar uppdaterar sen!

men bajs på det då

skrev typ värsta långa inlägget på mobilen så bah kom det inte upp på bloggen o.O men var ju på fotbolls tunering innan, jag tycker dom var jätte duktiga tyvärr gick dom inte vidare.. ska kolla vidare på datan nu, maybe we see you later! just det kanske drar till dannie ikv med!

mobilbloggg

 

världens härligaste bild ever.

Asså gud jag får rysningar i hela kroppen så jävlaaaaa härlig bild, vill åka utomlands NUNUNU!

early morning

halloooo!
är redan vaken eftersom jag ska med och kolla på fotbolls cup, får se ifall någon annan är där, annars fåre bli att vara ensam.. typ ingen kunde hänga med och kolla. Har precis gjrt iordning mig och sånt så dannie kommer och hämtar mig och lisa om typ en kvart, hoppas verkligen det går bra för tjejerna! LYCKA TILL!
tänkte kolla lite bloglovin inlägg nu, vi hörs

tuggummi i automatik.

he-he knepig hand där ja..

Var på coop innan med lisa köpte lite godis och ben&jerrys till ikv. Åh blev värsta sur, skulle ha ''halfed baked'' så fanns den där när vi gick förbi först så gömde vi den (haha?) för att vi inte orkade hålla den så sen när vi gick tillbaka för att hämta den, så har någon varit där och tagit den? ååååhh >.< så fick ta någon annan typ caramel skit aja..

Träffade jamie där också aaas längesen jag träffade henne:o sen emelie och dannie med.

Sen så gick vi förbi en sån där vanlig automat med tuggumin i, och för första gången var dom färska helt sjukt! dom brukar alltid vara stenhårda. Dom var säkert nya för dom var skit blanka med gött!

om man inte hittar några likadana strumpor..

fåre bli såhär för min del:


Spelade ingen roll eftersom jag endast skulle ha på mig skridskor idag.
Kom nyss hem från ishallen, helt okej dag. Blev inte så mycket skridsko åkning typ hatar det;s
Men lite, annars var det lah bara att umgås med trevliga människor! Är fett sugen på att baka Chokladmacarons som jag såg på blogg.se startsida ska typ be mamma åka och köpa^^
Ska kolla klart på bb nu, see you later your fucking aligator!

ingen tröttis här inte..

är as utvilad idag så jäkla skönt! vaknade tillochmed av mig själv och somnade as sent igår så det här hur skönt som helst. Har hur mycket tid som helst på mig för är nästan klar ska bara ta på mig lite kläder, vi ska vara där 11.15 så det blir sööft! Mamma har redan gjort iordning min mat jag bad om kyckling sallad, så kommer hon hem med något grillspett med pastasallad, aja det funkar det med. Nu ska jag ta på mig och sedan facebook hoho äälska!
åh just det, mådde verkligen as illa igår kväll, så när jag ställde mig upp var jag yr och höll på och spy så somnade med smink och hela köret på, HATAR DET!
bjuder på en liten morgon bild!

seriös och allt med!
i hate when people are so false liket you

skit väder.

vafan är det här för väder nu? det har snöat och regnat hela dagen, för bara några dagar sen trodde jag nästan att det var påväg att bli vår men nähää. Kom hem från skolan för en liten stundsen, en helt okej skoldag faktist. Imorgon blir ddet ingen skola heller för då är det frilufsdag så ska åka skidskor, och sen på måndag är det studiedag, så då blir det göteborg och en massa shopping! Idag ska jag antagligen vara med lisa om hon orkade.
Annars blir det lah bara att softa eftersom jag inte har några läxor eller någor hur skönt som helst, idag är det bara vädret jag kan klaga på..

på bilden ser man inte ens hur mkt det blåser och regnar, men jag orkar verkligen inet bry mig!

all three together


köpta i thailand för ca.30:-

Har äntligen hittat alla, lisas med hihi..

hello jag är trött

NÄHÄÄ? jo men är faktist as trött så det blir lite dålig bloggning idag, men ack vad jag ska ta igen den!
Kan inte träna imon heller för kom på att jag har konfa skit, orkar egentligen inte det men ändååå. Ska nog ringa upp någon på lille skypellilajpan nu och tjabba lite, typ min passion?;$
Aja vi hörs snarast i promise yoouuuuu!

trötter

uppdaterar sen capissshh?

ÅÅH PANIK!

Har precis tryckt i mig en massa småkakor ni vet sånna bruna med massa choklad ''pluppar i''
*ÅNGESSSTTT!* Bestämde mig för att inte att äta mer onyttigheter på vardagar men jag antar att jag blivit van med sötsaker under tiden jag var i österrike. Det dumma e att jag äter och inte tänker mig för, sen direkt efter ångrar jag mig.. Nej nu är det fanimej slut på detta, ska fan bli nyttig nu! från och med imorgon, för nu ska jag gå och äta lite godis, jag lovar att jag kommer att ångra mig!

dirty dirty dirtyyyyy.

Sådära första skoldagen avklarad om jag ska vara ärlig var det helt okej! Var jätte pigg när jag vaknade imorse jätte skönt! Gjorde i ordning mig i lugn och ro osv. Efter skolan cyklade jag direkt hem till lisa och här sitter jag nu, i en äcklig säng med en trött lisa. Ska plugga vidare nu, så vi hörs när jag kommer hem. Jag vet att bloggen är tråkig men det blir bättre när jag får nu header osv så håll ut! Ska kolla bloglovin innan jag dränker mig i plugg förrästen.
Just det kollade på en jätte jätte hemsk film innan idag på NOn om traficking ''lilija 4-ever'' vi ska se klart den på onsdag, men eftersom jag är så jäävla nyfiken så kollade jag vad som händer på youtube AJJABAJJA LINNEA! Så vet hur den slutar.. Har lite ont i magen efter den filmen asså så himla hemsk, gör lite recenioner och sånt sen!
Bjuder på en bild ifrån imorse!

lite båt shopping



bodybutter 15€ ca 150:-
lip butter 6€ ca 60:-

Det var vad jag köpte på båten, köpte även almduddler 6pack så himla gott! typ läsk som smakar.. hm. vet inte vad det smaka men gottt äre

äntligen klar!

sådär äntligen klar med garderoben skönt att få det gjort, nu är det bara nya dörrar kvar!
Sådära, fick även hängt upp lite kläder i garderoben bredvid med..

söndags sysslor

Godmorgon sunshines. Vaknade vi halv tio tiden imorse somnade jätte sent igår för kunde verkligen inte sova så ah. Men pigg idag i villket fall som helst, har precis satt igång en maskin tvätt och vikt ihop lite av mina tvättade kläder tycker på något vis att det är rätt roligt haha, men det är typ bara för att man vet att man kommer att ha mycket att välja mellan i garderoben dagen efter. Just nu är min garderob verkligen katastrof så ska åka och köpa lite ny inredning till ena garderoben där lådorna bara hänger. Ska duscha och lite sånt sen med lägga hårinpaktning osv..
Ska städa upp lite på mitt rum nu som var nystädat igår..
puss!

movietime<3

åh så skönt att vara hemma igen asså har saknat min säng väldigt mycket nu har jag märkt..
orkar inte skriva så mycket, eller ärligt så har jag inte så mkt att skriva om, eller jo men jag orkar inte.
ligger och kollar på film nu, ''bilar'' såg alltid dden förr och hann aldrig se klart den i österrike så ser den nu, älskar den!
ska gå och smörja in mig nu med min nya bodylotion jag köpte på båten, vill inte fjälla nu vettni!
ska kolla vidare nu och tjäka lite mer godis och dricka ännu mer läsk chilla out!

U to the S to the A.






insperation till tusen typ

åh är hemmaaaa!

äntligen hemma, eller vadå äntligen? iofs nu har jag facebook<3
ah,  kom ju precis hem då from österrike helt underbart kul, egentligen alldeles för roligt med tanke på vad som hände emma;) Sitter och tar igen lite saker nu på internet haha funnyyy bitch, åh vad är det med mig?
hör av mig sooooonn!
RSS 2.0