party rockerssssss in the house tonight!



everbody just have a good time.
ORKAR INTE ATT JAG HAR LÅTEN PÅ HUVVET:(

HAHAHAHA

-Det är ju förjävla patetiskt när du snackar bakom ryggen på mig och alla andra gumman!:):):):):):)

Jag lever än.

Hejsansvejsan! Sitter med ida och lyssnar på lite musik hon sov här igår. Jorden har iaf inte gått under än, känns ju hyffsat bra! Slipper ju dö änså länge, synd bara att det blev sån vulkanutbrott på island eller var det var. Kände fan på mig att något skulle hända. Först när jag vaknade imorse var det sol men den verkar ha gott i moln och de börjar blåsa upp som fan, typ att det kommer hända något nu som gör att gjorden går under. Fyfan kan knappt sluta tänka på det haha. Ska kolla på en film nu som vi började kolla på igår villket inte gick så bra haha.
Aja pussen!


-tänk dig en massa människor som samlas runt dig och pekar ut dina fel som ett mönster.

tjena plugghäst..

Hej! sitter och pluggar på lite engekska glosor nu till provet på torsdag. Så himla drygt men aja. Får damp på spotify med när de är reklam hela tiden-.- Aja jag överlever iaf. Blåser nästan storm ute ser de ut som iaf på flaggorna. Haha intressant aja lev med det buddys! Mamma hämtade min mobil idag också hade glömt den på konfirmationen haha smarthead! Fan vad jag har bloggat idag, aja de är lah bra!
Hatar att my beautiful friends suger på att uppdatera sina bloggar, okej de ska inte komma från rätt käft men jag älskar verkligen att läsa bloggar som jag känner. Även om jag läser många andras bloggar.
ointressant inlägg men whatever har inget bättre för mig hihi. possss

unken bild men bjuder lah

inget mera skit nu hörni!

Okej nu är de såhär! Att jag har varit så sjuuuuukt onyttig dom senaste dagarna eller veckorna vet inte. Men har verkligen vart de, typ ätit hur mycket skit som helst och ah. Nu ska de verkligen bli ändring på de. Märker verkligen att jag har ätit onyttigt nu, de syns as mycket. Men nope no more äckligt onyttigt.  Men de är de där jäkla sockersugen som jag inte kan motstå aja får väl försöka att vänja bort de.
wish me goodluuckkkk





-Hoppet hoppade av.

ingen ork.

Sitter och har svenska villket suger röv. Ska skriva någon deckare och de suger verkligen.
Väntar på lite hjälp på Cicci så passar på att skriva lite. Lyssnar på musik med.
Ska skriva lite mer nu, så jag äntligen kan bli klar för jag orkar asså verrrrkligen inte detta med :/
Shuttaaaaapuss<3

heybuddyyyy



That did my dayyyy


HAHAHAHAHAHA ABBE<333333333333

konfimerad!

Goddaggottfolk!
Är as trött idag, hade ju konfirmation åsont igår, så då vare släktkalas här. Och sen på kvällen drog ut och vamed lite tjejr. Tog lite kort på vad jag fick igår men det blev bara dåliga bilder så orkar inte lägga ut. Men här är lite bilder från igår:







operation dagsverke.

Vaknade vid typ halv tio, har städat nu lite åså. Är typ klar i tvättstugan.
Ska strax hoppa in i duschen orkar egentligen inte men jag måste. Ska ju ta konfirmationskort idag, likabra att hoppa in i duschen nu. Sen efter det ska jag nog sätta mig ute i solen en stund eller något.
Helt sjukt skönt att kunna vara hemma och tjäna pengar ist för att typ sälja bullar på torget.
CCYA

Lite bilder innan jag började städa, usch som det såg ut. Fyfan vad tvätt jag vikt asså!


döööd

Hallåå! Jag är verkligen heeelt idag. Har typ cyklat två mil?! Haha likt mig, eller nej.
Det var så sjukt jävla varmt så jag höll på dö seriöst, men lite färg fick man ju. Gott!
Nu har jag typ sovit bort hela eftermiddagen rätt gott de med, Mamma kommer hem vid sju, ska egentligen äta nu men är typ inte hungrig. Imorgon är jag typ ledig, eller asså vi har operation dagsverke så ska typ städa tvättstugan så är jag ledig imorgon nästan. Sen på eftermiddagen vid 4 ska jag ner till kyrkan för att ta konfermationskort, seeegt! Men det är typ värt det. Sen på torsdag ska jag ju cykla till varberg med hela gänget och tälta där vid någon sjö, blir säkert as mysigt. Men vafan 3 mil en sträcka? Det lär ju jag aldrig orka. Aja vi får se.
Puss

helt otroligt ofräsh bild, men jag tog vad som låg på skrivbordet orkade inte leta upp annat.

morgonpigg

Herrejävlar haha, hade sovmorgon idag, och ändå vaknar jag kvart över sex!?!?! Kunde inte somna om heller blev typ värsta sur, aja nu äre över. Har fixat klart mig och sånt nu och det är bara att kolla OC hela morgonen rätt soft ändån. Kommer typ inte blogga mer idag, tar inte ens med mig datan till skolan. Så bloggar nog imon.
pussen

lite bilder hhhaaa

Hallå alla datornördar. Haha nej men jag har faktist inte skrivit idag eller igår för det har varit så otroligt fint väder typ dör! Igår var jag ute med lite gott folk, sedan sov Lisa hos mig. Vaknade idag vid elva tiden gick upp käkade frukost, sedan gick jag och Lisa ut och tvättade bilen. Tog lite kort sen med och solade. Softig dag. Sjukt soft vecka nu med elevens val och på onsdag är det operation dagsverke. Fett grymt imorgon drar jag till borås efter skolan där vi ska shoppa och sedan kolla på Elfsborg mot Norrköping tror jag. Typ alla tjejer ska med, och sedan från lite andra klasser med. Sjukt taggad nu vah:D Har precis städat mitt rum så sjukkliggt gött att fått gjort det. Så nu kan jag äntligen sätta mig ner ta det lugnt och kolla på OC.
Peeeeeace.

Tre små ynnka bilder.



AS VARMT UTE, typ värsta sommar!

-Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig.

i'm bin ladin

OC hela dagen lång gotttt°

Murrr! ahhaa mors, sitter och kollar på OC har blivit helt beroeende av det igen, hyffsat gott ändå. bara att jag inte orkar plugga bara för det. Idag har jag typ inte gjort någonting, pluggat lite matte SOVIT och kollat på OC. Slapp dag eller vadå? Aja orkar fan inte va social när jag är såhär trött, iofs är ju pigg nu. WHATEVVAA.
Asså det finns inte ord hur mycket jag älskar OC det är så jävla fuckingbra helt sjukt, efter jag är klar med OC ska jag typ kolla på om oth. Det äger hyffsat rejält de med. Aja imon blire ju skola, har matte och franska prov imorgon TAGGAA GÄRNET NURÅ, fast nä. Aja skola först då, och sen imon kväll så blire tjejkväll hos ida och det kan man ju tagga! feettt gott, så himla kul att träffas alla tjejer. Tyvärr kan inte fanny och emma vara med, men det blir nog bra ändå!
HAha tråkigt inlägg men vafan, lev med det hörni.
PEACE OUT

damp.

-Jag har seriöst damp på folk som är sura hela tiden. Okej att man har en dålig dag eller något. Men på folk som är sura 24/7 förstår jag mig inte på. Blir så irriterad på sånt. Visst man kan bli på dåligt humör när man mår piss, Men jag orkar inte att vissa blir as kaxiga. Jag tål itne det. smile


Ryck med på människor som är så fruktansvärt falska, ena stunden gå och snacka skit bakom ryggen om den, och då menar jag verkligen det. Liksom att berätta hur mycket man hatar en person och sedan gå till den och ''spela bestfriend'' dampilidamp linnea här va?:)

-Ta mig inte för givet.


PANIIIIIIIIIIIIK

wohoeoheoeheoo bajsröv


Fyfan vilken hemsk bild ärligt. Men jag måste ladda upp någon och den låg på skrivbordet så ah. Nej det är ingen ursäkt. Efterom jag äntligen har fixat en extern hårdisk nu så har min morbror lagt in lite filmer, GOTT! 112 filmer är det faktist, och det är faktist bra filmer som jag ändån tänkt att ladda ner så det är ju gött att jag slipper de. Sitter och kollar på Alice i underlandet haha var as sugen på att se den. Släppte plugget NOn nu för kunde typ inte dom sista frågorna så får snacka med Nina om det imön. Aja Cornelia nu är du väl allt glad att jag har skrivit två inlägg idag?D:D:D:
aja cya, kram!

happu






Vårkollektionen Jane Norman

Förlåt förlåt förlåt jag vet att jag suger på att blogga, har så jäkla mycket i skolan just nu, har tre prov till denna veckan plus en inlämnning yeppa! fast nä. Sitter och kollar OC egentligen behöver jag plugga men nej orkar verklligen inte mer. Jag dör så bra OC är vill inte att det ska ta slut? aja jag får väl börja bli beroeende av någon annan serie, haha äger. Men aja nu vet ni varför jag inte uppdaterar särskilt ofta, kommer lah antagligen blogga snart igen som vanligt, hoppas jag haha^^
kram!
RSS 2.0